Home / Спортски настани / Спортски настани / Среќна нова 2012 година

Среќна нова 2012 година

Редакцијата на веб порталот www.kineziologija.mk  на сите свои читатели и соработници им посакува Срекна нова 2012
година и весели и среќни Божикни празници со желба  за здравје, среќа, успех, благосостојба и семејна хармонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*