Home / СУС Велес / СУС Велес / Во знак на патронот

Во знак на патронот

Во рамките на активностите  по повод патрониот празник на ССОУ “Коле Неделковски“ – Велес, на  10.12.2012 год. (понеделник) се организираа и спортски активности со учество на екипи од основните општински училишта од Велес и учениците од прва година при нашето училиште. На овие спортски натпревари кои беа од ревиален карактер учество земаа следните училишта и тоа:  ООУ “ЈХК – Џинот“, ООУ “Благој Кирков“ и  ООУ “Св. Кирил и Методиј“ кои учествуваа со    машки  екипи во ФУТСАЛ, а додека екипата на ООУ “Васил Главинов“ зема учество со машка екипа во КОШАРКА.

 

 

 

 

 

 

 

 

проф. Ангелче Гушев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu