Home / СУС Велес / СУС Велес / Веб сајт на СУС – Велес

Веб сајт на СУС – Велес

За сите активности на училишниот спорт во Велес, ќе можете да се запознаете на официјалната веб страна на Сојузот на училишен спорт – Велес 2002. Адресата на овој нов спортски сајт е следна www.susveles.mk.  Уредувачкиот тим на веб порталот www.kineziologija.mk, му посакува успашна работа на СУС – Велес и страниците на овој веб сајт да бидат што повеќе полни, со што ќе се докаже големата активност на училишниот спорт во Велес.

 

www.kineziologija.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu