Топографија

Во овој прилог ке ви преставиме една презентација за топографија. Преку оваа презентација ќе се стекнете со нови сознанија и искуства кои што можете да ги примение со вашите ученици кога се наоѓате на излет, на логорување, на хајк. Престојот во природа е сложен процес, ориенацијата во природа бара голема обука и големи осознавања. Но сепак ве оставама да ја погледнете презентација… која е изработена од Бојан Миклош, водач при извиднички одред “Димитар Влахов“ од Велес. Материјалот можете да го видите тука. Среќно !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu