Home / Методика на ФЗО / Методика на ФЗО / Одбивања (додавања) во одбојката

Одбивања (додавања) во одбојката

Одбивањето (додавањето) на топката во одбојка е приоритетен елемент. Во понатамошниот прилог  сакам да Ви претставам еден практичен приказ за реализација на наставен час (дневна подготовка за реализација на часот по спорт и спортски активнисти). Овој практичен приказ се однесува на обуката на одбивањето на топката во одбојка на двата основни начини.
Целокупната подготовка можете да ја симнете тука.

 

проф. Ангелче Гушев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu