Home / Спортски настани / Free Stopwatch – бесплатна штоперка

Free Stopwatch – бесплатна штоперка

New Stopwatch – е бесплатна штоперка, едноставна за употреба и инсталација,  работи на Windows и Linux оперативните системи. Доколку сте вешти можете да направите  надворешни “прекинувачи“ кои можете да ги поврзете преку усб порт. Штоперката има опција за регистрација на   времиња на минување и чување на резултатите во .txt и .xls датотеки. Инсталацијата можете да ја симнете тука: https://kineziologija.mk/wp-content/uploads/2016/11/FreeStopwatchSetup.zip

м-р Ангелче Гушев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*