Home / Сојуз на спортови Велес / Сојуз на спортови Велес / Буџет за спортот во Велес за 2011

Буџет за спортот во Велес за 2011

Општина Велес и Фондација ФОКУС на 5-ти ноември 2010 год .(петок) организираше јавни расправи за Буџетот и програмите за активностите на општината за 2011 година. Јавната расправа за претставниците на здруженија на граѓани и фондации (спортски клубови, здруженија на граѓани и фондации, културно-уметнички друштва и граѓани се одржа во големата сала на Општина Велес. Нацрт-програмата за активностите на Општина Велес во областа на спорт и млади во 2011 година за оваа година тежи 7.760.000,00 ден. Програмата е предложена од Сојузот на спортови на Велес.Програмата беше презентирана од страна на секретарот на Сојузот, г-дин Трајче Ковачев.
На јавната расправа учествозема и Ангелче Гушев како претседател на комисијата за програма
при сојузот.Истата можете да ја симнете тука.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu