Home / СУС Велес / Фудсал натпревар во рамките на проектот “Градиме Мостови“

Фудсал натпревар во рамките на проектот “Градиме Мостови“

Во рамките на проектот „Градиме Мостови“ кој ССОУ „Коле Неделковски“- Велес го работи со СУГС „Владо Тасевски“ од Скопје, во спортската сала при училиштето на 27.9.2016 год. (вторник) се одржа спортска настан и тоа во футсал средба помеѓу двете училишта која беше од ревијален карактер, а по спортскиот дел беше организирано и заедничко дружење. Покрај проектниот тим на ССОУ “Коле Неделковски“ – Велес во организацијата на спортскиот натпревар во целост беа вклучени ченовите на училишниот спортски клуб “Коле Неделковски – УЗУС“ – Велес.

uzus

vlado

м-р Ангелче Гушев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*