Home / Спортски настани / Фитнес вежбалници

Фитнес вежбалници

VezbalniciGimnazija1На локациите позади ООУ “Васил Главинов“ и Гимназијата „Кочо Рацин” екипи на ЈКП „Дервен” oвие денови ги монтираат реквизитите за нови вежбалници. Со нивната изградба, ќе се исполнат барањата на голем број спортисти и млади луѓе од овие делови на градот кои токму овде ќе можат да вежбаат и да го поминуваат своето слободно време.
Сите граѓани што имаат потреба да вежбаат ќе можат бесплатно во било кое време од денот да ги користат овие спортски реквизити. Ваквите напори и вложувања се уште еден доказ дека Oпштина Велес посветува големо внимание на сите видови спорт вклучувајќи ги како училишниот така и рекреативниот.

Извор: www.veles.gov.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu