Home / СУС Велес / Студио Модерна стратешки партнер на Федерацијата на училишен  спорт на Македонија

Студио Модерна стратешки партнер на Федерацијата на училишен  спорт на Македонија

Студио Модерна склучи стратешко партнерство со Федерацијата на училишен  спорт на Македонија со кое се афирмира посветеноста на двата субјекта  да креираат поволен амбиент за унапредување на разбирањето на потребите  на учениците и поттикнување на младите  генерации да го засакаат спортот.

 

Со потпишување на ова стратешко партнерство,  Студио Модерна го демонстрира својот активен  однос кон учениците, поттикнувајќи залагање,  влевајќи доверба и промовирајќи вистински вредности  со кои сите ученици ќе имаат еднакви можности да станат  спортски играчи со голем потенцијал и продуктивна ориентација.

www.topshop.com.mk и www.studio-moderna.com

 

извор:https://www.facebook.com/Федерација-на-училишен-спорт-на-Македонија

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu