Home / Спортски настани / Среќни Велигденски празници

Среќни Велигденски празници

Управниот одбор на здружението Центар за Кинезиологија Велес и  редакцијата на веб порталот www.kineziologija.mk на  сите припадници од православна вероисповед, им ги честита  Велигденските празници со желба за мир и благосостојба.

Честит Велигден – Христос воскресе !

м-р Ангелче Гушев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*