Home / Спортски настани / Среќна Нова 2017

Среќна Нова 2017

Редакцијата на веб порталот www.kineziologija.mk  на сите свои читатели и  соработници им посакува Срекна Нова 2017  година и весели и среќни Божикни празници  со желба  за здравје, среќа, успех, благосостојба и семејна хармонија.

м-р Ангелче Гушев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*