Home / СУС Велес / Регионални спортски натпревари по повод патрониот празник на училиштето

Регионални спортски натпревари по повод патрониот празник на училиштето

patronat_malaВо рамките на активностите  по повод патрониот празник на ССОУ “Коле Неделковски“ – Велес, на  15.12.2014 год. (понеделник) во спортската сала при училиштето, се организираа регионални спортски активности со учество на екипи од основното општинско училиште “Св.Кирил и Методиј“ од Велес , екипа од основното општинско училиште “Даме Груев“ од Градско , учениците од прва година при нашето училиште и ученици од Средното општинско училиште “Кирил и Методиј“ од Неготино . Регионалните спортските натпревари беа од ревиален карактер во одбојка и футсал.

Ментори на спортските екипи  беа:
Снежана Каракачанова – ООУ “Св. Кирил и Методиј “ – Велес
Наташа Коцева – ООУ “Даме Груев“ – Градско
Розалиа Матоска – СОУ “Кирил и Методиј“ – Неготино

Ментори на училишните спортски екипи на  ССОУ “Коле Неделковски“ – Велес
Ангелче Гушев
Златко Здравковски
Леонид Таневски

м-р Ангелче Гушев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu