Home / СУС Велес / Одбојкарките на ССОУ “Коле Неделковски“ втори на регионалните натпревари

Одбојкарките на ССОУ “Коле Неделковски“ втори на регионалните натпревари

На 21.3.2022 год. (понеделник) во спортската сала при СОУ “Коле Нехтенин“ во Штип се одржаа регионалните напревари – исток во одбојка (женски). На овие натпревари се сретнаа екпите на ССОУ “Коле Неделковски“ од Велес и СОУ “Наум Наумовски – Борче“ од Пробиштип. Постигнат  е следниот  резултат: ССОУ “Коле Неделковски“, Велес – СОУ “Наум Наумовски – Борче“, Пробиштип – 0 : 2

ССОУ “Коле Неделковски“ – Велес

За екипата на ССОУ “Коле Неделковски“ од Велес настапуваа:
Ангела Темелкова 3-4 клас
Магдалена Ристовска 3-7 клас
Ева Панова 2-6 клас
Вероника Илиевска 2-7 клас
Мартина Стеваноска 2-5 клас
Драгана Трипчевска 3-5 клас
Викторија Ристовска 2-5 клас
Бојана Хаџиева 3-5 клас
Теона Шаќирова 1-5 клас

Женската одбојкарската екипа на ССОУ “Коле Неделковски“ ја предводеше наставникот по спорт и спортски активности м-р Ангелче Гушев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*