Home / Методика на ФЗО / Глобални и тематски планови по спорт и спортски активности за втора и четврта година

Глобални и тематски планови по спорт и спортски активности за втора и четврта година

Во овој прилог сакам да Ви претставам целокупен глобален и тематски план за реализација на  наставата по спорт и спортски активности за средно стручно образование со два часа неделен фонд (72 часа)  и тоа за втора и четврта година. Целокупните глобални и темаски планови можете да ги симнете тука:

Оперативен план за реализација на наставата по Спорт и спортски активности_ ЧЕТВРТА ГОДИНА

Оперативен план за реализација на наставата по Спорт и спортски активности_ВТОРА ГОДИНА

м-р Ангелче Гушев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu