Ослич за ручек

Рибата ослич  со своите 70 калории е идеална за протеинска диета, затоа што содржи околу 17 грама протеини и малку масти. Нашата препорака за ручек е следното: 300 грама ослич, малку ориз, зелена салата и маслинки. На здравје.

 

 

проф. Ангелче Гушев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*