Home / Спортски настани / Ја добиваме поддршката и на нашата Facebook фан страница

Ја добиваме поддршката и на нашата Facebook фан страница

kinПочитувани кинезиолози, кинезиолошки рекреативци, спортисти,  љубители на движењето и кинезиолошката едукација. Ги добивме 1000 поддржувачи на  нашата Facebook фан страна. Потрекепено со нашиот веб портал продолжуваме да ја унапредуваме кинезиологијата како наука.  Ви благодариме на поддршката. Како редакција ги бараме вашите активности и предлози. Напишете ни ги вашите искуства. Да ги споделиме со другите.  Бидете активни.

Кинезиологија.мк ТИМ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu