Home / Методика на ФЗО / Методика на ФЗО / Ученичко досие – СПОРТСКИ КАРТОН

Ученичко досие – СПОРТСКИ КАРТОН

kartonЗа да можете да го пратите совладувањето на наставната програма на часот по спорт и спортски активности или физичко и здравствено воспитување, а воедно и да ги утврдите и верификувате резултатите од напредувањето на учениците во  нивните антропометриски, моторички и функционални способности можете да го користите моделот на спортскиот картон или ученичко досие кое воедно би ви помогнало и при Вашето екстерно оценување.  [wpdm_file id=30 title=”true” ].

проф. Ангелче Гушев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu