Home / СУС Велес / Стратегијат за Училишниот спорт во РМ за 2014 – 2016

Стратегијат за Училишниот спорт во РМ за 2014 – 2016

fusmakНа 174 седница на Владата на РМ одржана на 11.12.2013 година под точка 24 е донесена следната  ИНФОРМАЦИЈА  со  Стратегија за периодот 2014 – 2016 за постепено зголемување на нивото на вклученост на учениците во училишниот спорт, со Акциски план001002

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*