Home / Спортски настани / Среќна Нова 2014

Среќна Нова 2014

Happy New Year 2014Редакцијата на веб порталот www.kineziologija.mk  на сите свои читатели и соработници им посакува Срекна нова 2014  година и весели и среќни Божикни празници со желба  за здравје, среќа, успех, благосостојба и семејна хармонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*