Home / Методика на ФЗО / Среднорочно и краткорочно планирање на наставата по физичко и здравствено образование и спорт и спортски активности

Среднорочно и краткорочно планирање на наставата по физичко и здравствено образование и спорт и спортски активности

Универзитетот “Св.Кирил и Методиј“ во Скопје, Факултетот за физичко образование, спорт и здравје во соработка и под покровителство на Владата на Република Македонија и Министреството за образование и наука – Биро за развој на  образованието го организираа семинарот “Среднорочно и краткорочно планирање на наставата по физичко и здравствено образование и спорт и спортски активности“.

Активностите на овој семинар се реализираа во вид на работилници каде што учесниците на семинарот со свои идеи и предлози за реализација на одредени темаски целини и наставни содржини предвидени со наставните програми од наставата по физичко и здравствено образование и спорт и спортски активности со цел за подобрување наставата. Овој семинар се ораганизираше во периодот од 20 до 24 ноември во повеќе градови низ Македонија каде што беа опфатени сите наставници по физичко и здравствено образование и спорт и спортски активности во Република Македонија.

На 24.11.2017 год. (петок) во просториите на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје се организираше ваков вид на семинар на кој што учество зема м-р Ангелче Гушев, професор по спорт и спортски активности при ССОУ  “Коле Неделковски“ – Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu