Home / Кондициска подготовка / Скротување на просторот и времето

Скротување на просторот и времето

Било какво физичко вежбање, со оптеретување и големи напрегања,  не би требало да преставува препрека, ако тоа води кон совладување на  две основи на еден противник: просторот и времето. Оној кои преку спортските натпреварувања “ќе ги скроти“ честопати ќе биде на правото  место и во правото време, а тоа значи дека ќе може ефективно и рационално  да ја манифестира својата моторика и својата техника.

м-р Ангелче Гушев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu