Рипстол

Рипстолот е составен од шRIPеснаесет дрвени скалила со должина од 90см. и висина 260см. Рипстолот е наменет за изведување на вежби за: раце, труп и нозе, одредени гимнастички вежби, може да послужи за изведување на корективни гимнастички вежби како и качување и симнување од него.

проф. Ангелче Гушев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu