Home / Методика на ФЗО / План за професионален развој

План за професионален развој

Во овој прилог сакам да Ви претставам модел на Личен план за професионален развој кои што може да биде добар пример за создвање на сопствени лични планови конкретно за наставниците по физичко и здравствено образование и спорт и спортски активности. Целокупниот план можете да ги симнете тука:https://kineziologija.mk/wp-content/uploads/2019/11/ЛИЧЕН-ПЛАН-ЗА-ПРОФЕСИОНАЛЕН-РАЗВОЈ_А-Гушев.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu