Home / Престој во природа / Логорување во природа / Нова шаторска опрема во Велес

Нова шаторска опрема во Велес

sator1Реализирајки ги активностите во рамките на проектот на извиднички одред “Димитар Влахов“ – Велес, финансиран  во рамките на програмата Messengers For Peace, на 20.8.2013 година се комплетираше целокупната опрема, покрај пловните објекти беа набавени и 15 нови шатори и две тенди, Со оваа опрема извидничкиот одред “Димитар Влахов“ – Велес во целост ги зајакнува своите капацитети. Со оваа опрема може да се сместат 45 извидници на терен.

проф. Ангелче Гушев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu