Home / Методика на ФЗО / Дневни подготовки за почетокот на учебната година

Дневни подготовки за почетокот на учебната година

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Во рамките на оваа статија ви преставувам два практични прикази за реализација на наставен час или т.н. дневни подготовки за реализација на часот по спорт и спортски активности. На самиот почетокот на наставната година можете да ги вметнете во годишното планирање и да практикувате овие две дневни подготовки кои ќе ви помогнат да ги утврдите антропометриските и психомоторичките карактеристики на вашите ученици. Се надевам дека ќе ви бидат од корист. Подготовките можете да ги симнете тука: %d0%b4%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b3%d0%be%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%ba%d0%b0_%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b5%d1%9a%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d0%b5%d0%b6%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%b8-%d0%b2 и %d0%b4%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b3%d0%be%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%ba%d0%b0_%d0%bc%d0%be%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d0%ba%d0%b0-%d0%b8-%d0%bd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu