Home / Методика на ФЗО / Дијагностика на спортските активности

Дијагностика на спортските активности

sportski2Со желба да дадам придонес во дијагностицирањето на целокупните активности и потреби на учениците во рамките на часот по спорт и спортски активност и физичко и здравствено образование, ви преставувам модел на водење на евиденција за секој ученик поединечно. Со овој прилог можете да ги пратите и евидентирате и сите настанати промени предизвикани од трансформциските процеси од самиот наставен час. Материјалот кој Ви го презентирам е материјал кој е користен во моето матично училиште ССОУ “Коле Неделковски“ во Велес но Вие можете да го прилагодите за вашите потреби. Материјалот во прилог:Dijagnostika na sportski aktivnosti

проф. Ангелче Гушев

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*