Home / Методика на ФЗО / Глобални и тематски планови по спорт и спортски активности за прва и трета година

Глобални и тематски планови по спорт и спортски активности за прва и трета година

New PictureВо овој прилог сакам да Ви претставам целокупен глобален и тематски  план за реализација на наставата по спорт и спортски активности за  средно стручно образование со два часа неделен фонд (72 часа) и тоа за прва и трета година .  Целокупните глобални и темаски планови можете да ги симнете тука: ГОДИШЕН И ТЕМАСКИ ПЛАН ЗА РАБОТА НА ЧАСОТ ПО ПРЕДМЕТОТ СПОРТ И СПОРТСКИ АКТИВНОСТИ_ТРЕТА ГОДИНА_АГУШЕВ  и ГОДИШЕН И ТЕМАСКИ ПЛАН ЗА РАБОТА НА ЧАСОТ ПО ПРЕДМЕТОТ СПОРТ И СПОРТСКИ АКТИВНОСТИ_ПРВА ГОДИНА_АГУШЕВ

м-р Ангелче Гушев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu