Home / Методика на ФЗО / Глобален и тематски план по спорт и спортски активности

Глобален и тематски план по спорт и спортски активности

Во овој прилог сакам да Ви претставам целокупен глобален и тематски план за реализација на наставата по спорт и спортски активности за средно стручно образование со два часа неделен фонд (64 часа) и тоа за втора и четврта година. Поради пандемијата од КОВИД 19, таа е скатена во соработка со Бирото за развој на образованието.
Целокупните глобални и темаски планови можете да ги симнете тука:https://kineziologija.mk/wp-content/uploads/2020/10/Оперативен-план-за-реализација-на-наставата-по-Спорт-и-спортски-активности_2020-2021.pdf

м-р Ангелче Гушев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu