Home / Исхрана на спортистите (page 9)

Исхрана на спортистите

Ниацин или Витамин Б3

Ниацин припаѓа на групата на витамините од групата Б комплекс и доста поволно делува на нашето севкупно здравје. Доста е ефикасен кога станува збор за намалување и контролирање на нивото на холестерол во крвта. Самиот ниацин претставува витамин со терапевтски ...

Read More »

Задржете ја виткоста

zadrzete-ja-vitkosta

Сакате да ја задржите витаката линија која конечно сте ја постигнале ова лето? Тоа е навистина можно само со многу мали промени, кои вам ќе ви овозможат во престојните месеци да се чувствувате убаво и витко. Ако во текот на ...

Read More »