Home / Сојуз на спортови Велес (page 3)

Сојуз на спортови Велес

Буџет за спортот во Велес за 2011

Општина Велес и Фондација ФОКУС на 5-ти ноември 2010 год .(петок) организираше јавни расправи за Буџетот и програмите за активностите на општината за 2011 година. Јавната расправа за претставниците на здруженија на граѓани и фондации (спортски клубови, здруженија на граѓани ...

Read More »
Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu